Пошуковий запит: (<.>A=Польовий І$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 9
Представлено документи з 1 до 9
|
1. |
Польовий І. В. Роль держави у вирішенні проблем суб'єктів малого підприємництва [Електронний ресурс] / І. В. Польовий // Теорія та практика державного управління. - 2010. - Вип. 2. - С. 330-336. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Tpdu_2010_2_49
|
2. |
Польовий І. В. Початкові умови для малого підприємництва в Україні та Польщі на початку 90-х років xx століття (порівняльний аналіз) [Електронний ресурс] / І. В. Польовий // Вісник Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка. Економічні науки. - 2011. - Вип. 4. - С. 318-321. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vkpnuen_2011_4_64
|
3. |
Вовк С. О. Науково-практичні аспекти використання пребіотиків у годівлі жуйних тварин [Електронний ресурс] / С. О. Вовк, І. В. Польовий // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького. Серія : Сільськогосподарські науки. - 2020. - Т. 22, № 92. - С. 9-14. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnuvmbcgn_2020_22_92_4
|
4. |
Седіло Г. М. Вікова повторюваність господарсько-корисних ознак у овець асканійської м'ясо-вовнової породи з кросбредною вовною в лісостеповій зоні Львівської області [Електронний ресурс] / Г. М. Седіло, С. О. Вовк, М. А. Петришин, І. В. Польовий // Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка. - 2020. - Вип. 209. - С. 117-118. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vkhdtusg_2020_209_40 Карпатський регіон, який раніше відносився до зони достатнього зволоження, внаслідок глобального потепління стає більш посушливим. Одним із шляхів запобігання суттєвим втратам у виробництві продукції вівчарства є використання порід, пристосованих до умов жаркого і посушливого клімату. З метою дослідження питань адаптації та формування продуктивних якостей чистопородних овець асканійської м'ясо-вовнової породи з кросбредною вовною в лісостеповій зоні Львівської обл. у 2016 р. із ДП ДГ "Асканія-Нова" було завезено 100 голів чистопородного молодняку овець в ДП ДГ "Грусятичі" інституту сільського господарства Карпатського регіону НААН. Протягом 2017 - 2019 рр. проведено порівняльний аналіз продуктивних якостей завезених овець, а також їх нащадків. Значення коефіцієнтів вікової повторюваності вовнової продуктивності піддослідних овець у процесі їх акліматизації коливаються в межах 0,586 - 0,880 для настригу і 0,398 - 0,742 для довжини вовни. Всі показники статистично вірогідні за <$EP~symbol Г~0,95~-~P~symbol Г~0,999>. Вівці асканійської м'ясо-вовнової породи з кросбредною вовною, завезені із степової зони півдня України (ДП ДГ "Асканія-Нова"), добре адаптувалися в умовах лісостепової зони Львівської обл., зберігали характерні для породи продуктивні ознаки в усі вікові періоди, що надає підстави стверджувати про суттєвий вплив генотипу на реалізацію потенціальних можливостей породи.
|
5. |
Польовий І. В. Лізоцимна та бактерицидна активність сироватки крові та ріст і розвиток ярок за дії про- і пребіотичних добавок у раціоні [Електронний ресурс] / І. В. Польовий, С. О. Вовк // Біологія тварин. - 2020. - Т. 22, № 4. - С. 90. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/bitv_2020_22_4_71
|
6. |
Польовий І. В. Імунологічний профіль крові ярок за використання у раціонах про- і пребіотичних добавок [Електронний ресурс] / І. В. Польовий // Вісник аграрної науки. - 2021. - № 11. - С. 82-86. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vaan_2021_11_13
|
7. |
Польовий І. Економічна ефективність застосування дріжджових біодобавок у раціонах годівлі молодняку овець [Електронний ресурс] / І. Польовий // Вісник Львівського національного університету природокористування. Економіка АПК. - 2022. - № 29. - С. 80-83. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vlnau_econ_2022_29_16
|
8. |
Вовк С. О. Пробіотики в годівлі тварин і птиці [Електронний ресурс] / С. О. Вовк, А. І. Дмитроца, І. В. Польовий, В. М. Бучинський // Передгірне та гірське землеробство і тваринництво. - 2021. - Вип. 69(1). - С. 157-168. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pgzt_2021_69(1)__12
|
9. |
Польовий І. В. Якісний і кількісний склад мікробіоти рубця та продуктивні якості ярок за використання біодобавок у раціоні [Електронний ресурс] / І. В. Польовий // Передгірне та гірське землеробство і тваринництво. - 2022. - Вип. 72(1). - С. 135-144. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pgzt_2022_72(1)__11
|